Enhetsregistrering (DEP) og MDM | Pippin
Betal etter levering med
Image

Enhetsregistrering (DEP) og Mobile Device Management (MDM)

Det er nå lettere enn noen gang å administrere iPhone, iPad, Mac og Apple TV – enten det er ti enheter eller ti tusen. Med Apple Business Manager distribueres enhetene direkte til medarbeiderne, som umiddelbart kan ta dem i bruk – uten manuell konfigurering.
Hos Pippin kan din bedrift handle Apple-produkter gjennom Enhetsregistrering. Det betyr at enhetene dine automatisk blir konfigurert så fort de blir tilkoblet internett. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Gjør det enkelt.

Alle Apple-enheter har et sikkert innebygd administrasjons­­­­rammeverk, som gjør det mulig for IT-avdelingen å administrere og konfigurere innstillinger og trådløst fjernaktivere enkelte sikkerhetsfunksjoner. IT kan enkelt opprette profiler og sette opp alt brukerne trenger for en trygg og effektiv arbeidsdag. Administrer med minimal håndtering, uten å låse eller deaktivere funksjoner.

Alt starter på samme sted.

Apple Business Manager gjør det mulig for IT-avdelingen å automatisere enhetsutrulling, kjøpe og distribuere innhold og administrere roller fra ett sted. Administrasjons­­­­verktøyet fungerer sømløst med bedriftens MDM-løsning, og gjør det enkelt å registrere enheter, rulle ut innhold og delegere administrative rettigheter.

Ett rammeverk til alt.

Det integrerte administrasjons­­­­­rammeverket i iOS, macOS og tvOS, gjør det enkelt for IT å konfigurere og oppdatere innstillinger, rulle ut apper, kontrollere etterlevelse, sende spørringer til enheter og fjernslette eller fjernlåse enheter. Rammeverket har støtte for både bedriftseide og privateide enheter.

Konfigurer og kontroller.

MDM har støtte for konfigurering av apper, kontoer og data på hver enkelt enhet. Dette inkluderer integrerte funksjoner som sikrer passord­beskyttelse og overholdelse av retningslinjer. Kontrollene er synlige for de ansatte, samtidig som personlige opplysninger forblir private. Og IT har løpende oversikt uten å forstyrre brukerne – og det blir det bedre produktivitet av også.

Et spekter av muligheter.

Enten bedriften benytter en skybasert løsning eller en intern tjener, finnes det et stort utvalg forhandlere som tilbyr MDM-løsninger i mange ulike prisklasser og med ulike funksjoner. Det gir bedriften fleksibilitet til å skreddersy innføringen av Apple-enheter i organisasjonen. Alle løsningene benytter Apples administrerings­rammeverk i iOS, tvOS eller macOS til å administrere funksjoner og innstillinger for hver plattform.

Utrulling som går helt av seg selv.

Med enhetsregistrering gjennom Apple Business Manager kan en bedriftseid iPhone, iPad, Mac eller Apple TV automatisk inkluderes i organisasjonens MDM-løsning fra den tas ut av esken og settes opp. Enhetene trenger ikke å konfigureres manuelt på IT-kontoret, og bedriften får bedre kontroll og økt sikkerhet – noe alle har fordel av.

Automatisk konfigurering.

Konfigurer kontoinnstillinger, apper og tilgang til bedriftstjenester trådløst med automatisert MDM-registrering. Det er ikke nødvendig med klargjørings­tjenester, og IT trenger ikke fysisk tilgang til enhetene for å sette dem opp. Brukerne veiledes gjennom aktiveringsprosessen av den integrerte oppsett­assistenten. IT kan i tillegg forenkle prosessen ved å hoppe over enkelte trinn, for eksempel Apple ID, kode og vilkår.

Kontroll på høyt nivå.

Enhetsregistrering gjør det mulig for bedriften å holde trådløst tilsyn med bedriftseide iOS- og tvOS-enheter. Tilsynet gjør det enklere å administrere enhetene og muliggjør ytterligere restriksjoner, som deaktivering av iMessage og styring av sikre nettverksfunksjoner, for eksempel en global proxy. Og med de nyeste versjonene av iOS og macOS kan IT nå også administrere programvareoppdateringer. I macOS gjør enhetsregistreringen det også enklere å administrere sikkerhetsinnstillinger, som innlasting av kjerneutvidelser.

Innholdsdistribusjon har aldri vært enklere.

Apple Business Manager gjør det enkelt å finne, kjøpe og distribuere innhold i kvanta tilpasset bedriftens behov. Og gå til innkjøp av spesialtilpassede apper utviklet for bedriften av tredjepartsutviklere. Og når appene distribueres gjennom MDM, er det ikke nødvendig med innløsingskoder eller Apple ID for for å overføre innholdet til enhetene.