Leasing for bedrifter | Pippin
Kjøp hva du vil. Betal som du vil med
Image

La oss snakke om Apple i din bedrift.

Book et online møte med en av våre bedriftsrådgivere og få en oversikt over hvilke muligheter vi kan tilby deg og din bedrift. Book et møte

Image

Skreddersydde løsninger. Kompetanse inkludert.

I oktober i fjor fikk vi nye eiere og styrket vår kompetanse i bedriftsmarkedet gjennom å bli en del av Infografikk. Våre sertifiserte IT-konsulenter har muligheten til å hjelpe bedriften med drift, backup, Mobile Device Management, support og onsite oppdrag etter behov. Vi leverer ikke bare produktene - vi leverer også løsningene rundt, slik at de ansatte får fullt utbytte av produktene. Pippin ønsker å være det naturlige valget for bedrifter. Vi leverer det meste din bedrift trenger av utstyr, Windows PC, skjermer, printer, møteromsutstyr osv., i tillegg til Apple-produkter.

Leie for bedrifter

Med Apple Financial Services holder bedriften din kostnadene nede. Den høye restverdien på Apple-produkter gjør det svært gunstig å leie. Etter 24 måneder bytter du til et nytt produkt, slik at du alltid har den nyeste teknologien på markedet. Fleksible oppgraderinger gir deg full kontroll over fornyelsessyklusen, og med klare og tydelige betingelser er opplevelsen enkel og hyggelig. Les mer om leie
Image

Image
MDM - Mobile Device Management (enhetsstyring)

MDM gjør at bedriften får kontroll over enhetene til de ansatte, sparer tid og penger, får mer fornøyde brukere og sikrer bedriftshemmeligheter og bruker mindre tid på support.

Med Device Enrollment Program (DEP) kan vi også sørge for at nyere enheter blir auto-konfigurert så fort de er tilkoblet internett - dette gjør utrulling av nye enheter enkelt og kostnadseffektivt.

Vi i Pippin kan hjelpe deg med å få full kontroll på alle de ulike enhetene, samtidig som du er trygg på at forretningskritisk informasjon ikke havner i feil hender.

Image
Autorisert Servicepartner

Pippin er også Apple Authorized Service Provider. Det betyr at våre teknikere er sertifisert av Apple og du beholder opprinnelig garanti- og reklamasjonsrett på ditt produkt ved reparasjon hos oss. Vi har svært konkurransedyktig behandlingstid på service, og du som vår bedriftskunde vil i tillegg få prioritert service.

Build a beautiful performant website with Insight
Hvorfor velge Mac i bedriften?

Virksomheter i ulike bransjer ser at kostnadene går ned med Mac. Lavere supportkostnader og høyere restverdi er to av de viktigste årsakene.

Generasjonen av unge mennesker som nå tar steget ut i arbeidslivet har gjerne vokst opp med Apple-produkter. Alle liker å ha den samme gode brukeropplevelsen på jobb som de er vant til hjemme. En bedrift som gir den ansatte muligheten for å velge Mac vil fremstå som innovativ og moderne, og vil for den kommende generasjon være avgjørende i sitt valg av arbeidsgiver.

Avtal et møte.

Book et online møte med en av våre bedriftsrådgivere og få en oversikt over hvilke muligheter vi kan tilby deg og din bedrift.