Mac Pro
Kreativitet i en episk form.

De nyeste prosessorene – doble grafikkprosessorer i arbeidsstasjonsklassen – neste generasjon flashlagring – ultraraskt minne – enestående utvidelsesmuligheter. Alt dette i en radikalt designet datamaskin ulikt alt du har sett til nå. Fremtidens profesjonelle stasjonære datamaskin er her.

Bygget med kapasiteten til virkelig kraftige arbeidsstasjoner: to grafikkprosessorer, PCI-baert flashlagring, Thunderbolt 2, nyeste generasjon Xeon-prosessorer, superraskt minne og støtte for 4K-video. Nye Mac Pro handler bare om én ting. Ytelse.

Enhver komponent i nye Mac Pro er optimalisert for ytelse. Det inkluderer en firekanals DDR3-minnekontroller på 1866 MHz. Den har støtte for opptil 64 GB minne. Med nye Mac Pro har vi utviklet enda kraftigere grafikkprosessorarkitektur. Ikke bare har den en toppmoderne AMD FirePro-grafikkprosessor – den har to. Du kan for eksempel redigere 4K-video i full oppløsning mens effekter bearbeides i bakgrinnen – og fortsatt ha kraft igjen til å koble til opptil tre 4K-skjermer.