iPad

Gjør alt. Bedre.

10,5-tommers iPad Pro

Kjøp nå
12,9-tommers iPad Pro

Kjøp nå

Uansett hva du skal gjøre, er nye iPad Pro moden for oppgaven. Den har krefter som går utenpå de fleste bærbare PC-er, men er befriende enkel å bruke. Den nye Retina-skjermen ser like flott ut som den er behagelig å ta på. Og alt knyttes sammen med iOS, verdens mest avanserte mobilplattform. iPad Pro — alt du kan ønske deg av en moderne datamaskin. Og enda litt til.

Helt ny
10,5-tommers iPad Pro.

Helt klart verdens 
mest avanserte skjerm.

Mer kraft enn de
fleste bærbare PC‑er.

iOS 11 tar iPad til
et helt nytt nivå.

Kommer i høst.

Retina-skjerm

Helt klart
verdens
mest
avanserte skjerm.

iPad har alltid gitt den ultimate Multi-Touch-opplevelsen. Den nye Retina-skjermen på iPad Pro setter en helt ny standard. Ikke bare er den mer lyssterk med mindre gjenskinn. Det er også den mest responsive skjermen noensinne. Uansett om du blar gjennom sider i Safari eller spiller et intenst 3D-spill, er alt sømløst, raskt og fullstendig oppslukende.

Ny 10,5-tommers skjerm.

iPad Pros nye 10,5-tommers skjerm er nesten 20 prosent større enn skjermen til 9,7-tommeren. Dermed får du mer plass til å gjøre mer.1 Den har også et skjermtastatur i full størrelse. Likevel er den like bærbar som før.

Oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Du har aldri sett eller følt maken.

Den nye iPad Pro Retina-skjermen støtter nå en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Dette får filmer og videoer til å se fantastiske ut, og du kan spille uten irriterende forstyrrelser. Fart kan altså være vakkert. Og uansett hvordan du håndterer skjermen – med fingrene eller med Apple Pencil – er skjermen mer responsiv enn før.2

Nye iPad Pro

oppdateringsfrekvens på

120 Hz

Standard LCD-skjerm

60 Hz

Enda mer å få øye på.

Lysstyrke på

600 nit

Med bedre lysstyrke er det lettere å se, uansett hvor du er.

Stort

P3-fargerom

Med et stort P3-fargerom får du enda sterkere grønn- og rødtoner, som gir mer virkelighetstro bilder og videoer.

1,8%

gjenskinn

Med Apples spesiallagede antirefleksbelegg blir alt på skjermen tydeligere og lettere å se, uansett hvor du er.

Kommer i høst

Multitasking.
Redesignet fra
første sveip.

Snart blir det lettere enn noensinne å gjøre mer enn noensinne. Med en helt ny Dock i iOS 11 er det enkelt å åpne apper og filer du nettopp har brukt. Begge appene holder seg også aktive hvis du bruker Slide Over eller Split View, så du kan jobbe i begge samtidig. Dermed kan du redigere i Adobe Photoshop Fix samtidig som du lager en nettside. Eller bruke Safari til å planlegge ferien samtidig som du sjekker ledige datoer i Kalender. iPad Pro og iOS 11 passer perfekt til å gjøre akkurat det du har lyst til – umiddelbart.

Ytelse

Mer kraft enn de fleste bærbare PC‑er.

Du håndterer store krefter med A10X Fusion-chip med 64-bits arkitektur og seks kjerner. Nok til å redigere 4K-video på farten. Rendre en komplisert 3D-modell. Eller opprette og legge inn kommentarer i store dokumenter og presentasjoner. Uten problemer. Alt sammen på en enhet med batteri som holder hele dagen.3

A10X

Fusion-chip

Med A10X Fusion-chip kan du med letthet utføre komplekse oppgaver som redigering av 4K-videoer, rendring av 3D-bilder eller å spille grafisk tunge spill.

ISP

bildesignalprosessor

Bildesignalprosessoren
utviklet av Apple benytter maskinlæring for å få bildene og filmene dine til å se fantastiske ut.

Opptil

10 timers

batteritid

Hold deg produktiv og kreativ med heldagsbatteri.3

Prosessorhastighet

iPad Pro (ny)
30 % raskere

iPad Pro (forrige generasjon)

Grafikkytelse

iPad Pro (ny)
40 % raskere

iPad Pro (forrige generasjon)

Apple Pencil

Nyspisset

Den høyere oppdateringsfrekvensen i iPad Pro får Apple Pencil til å føles enda mer responsiv og naturlig. Ingen annen digital penn lar deg skrive, kommentere og tegne med samme presisjon.2

ProcreateHundrevis av tegneredskaper i én app.

NotabilityKombiner håndskrift, bilder, lyd og skriving på tastatur i ett og samme notat.

NotabilityKombiner håndskrift, bilder, lyd og skriving på tastatur i ett og samme notat.

Kommer i høst

iOS 11

Et kolossalt
sprang for iPad.

iOS 11 gjør iPad mer brukervennlig enn noensinne. Nye funksjoner og egenskaper lar deg gjøre ting på bedre måter, slik at brukeropplevelsen med iPad føles sterkere og mer personlig. Gjør hva du vil med den. Fordi du kan.

Dock

Den helt nye Docken gjør det lettere å finne favoritter og nylig brukte filer og apper. Den er spesielt nyttig til multitasking og til å finne frem blant apper.

Filer

Med nye Filer kan alle filene dine samles på ett sted. Ikke bare filene du har på iPad, men i apper, iCloud og tjenester som Dropbox og Box.

Flytt og slipp

Med Flytt og slipp kan du flytte ting rundt på en helt ny måte. Med bare én finger kan du enkelt og sømløst flytte tekst, bilder og filer fra en app til en annen, hvor som helt på skjermen.

Appveksleren

Med den nye versjonen av Appveksleren er det bare å sveipe for å bytte mellom apper. Den husker til og med hvilke apper du har brukt sammen i Multitasking.

Multitasking

Multitasking er ikke bare oppdatert. Begge appene holder seg nå aktive både i Slide Over og Split View.

Apple Pencil

Med iOS 11 får du enda større glede av Apple Pencil. Lag skisser, tegn eller skriv ved siden av tekst i Notater. Du kan til og med skrive et notat på et øyeblikk ved å berøre den låste iPad-skjermen med Apple–Pencil.2

Apper

Kraften i iPad.
Ganger 1,3
millioner.

iPad er et kraftig verktøy for arbeid, lek og læring. Med over en million apper som er utviklet for å dra full nytte av Multi-Touch-skjermen og den kraftige chipen, kan den forandre hvordan du gjør tingene du liker å gjøre.4

Design

Under en
halvkilo.
Tonnevis av
muligheter.

Selv om iPad Pro byr på utrolig ytelse, en avansert skjerm, to kameraer, lynrask trådløskobling⁵ og et batteri som varer hele dagen,³ er den likevel kompakt og elegant. Så du kan få gjort nesten hva som helst, hvor som helst.

10,5"

10.5 10.5

6,1mm

477

gram

12,9"

12.9 12.9

6,9mm

692

gram

Trådløst

Surf på nettet, strøm video og del dokumenter raskere fra så og si hvor som helst med 802.11ac Wi-Fi og 4G LTE.5 Med integrert Apple SIM kan du være på nett via mobilnettverk i over 180 land og områder.6

Opptil

866

Mbps Wi-Fi

Støtter

25

LTE-bånd

Opptil

450

Mbps via 4G LTE

Kameraer

iPad Pro har de samme avanserte kameraene som iPhone 7. Avansert optisk bildestabilisering og ƒ/1,8-blenderåpning gir utrolige bilder og video, selv i dårlig lys. Og med et større fargerom tar du enda bedre selfier.

 

12 MP

kamera

 

7 MP

FaceTime HD-kamera

Touch ID

Touch ID er en avansert fingeravtrykksensor, som du kan bruke til å låse opp iPaden raskt og sikre privat informasjon i ulike apper.

 

Dobbelt

så rask som tidligere generasjoner

Smart Keyboard

Brett enkelt ut Smart Keyboard i full størrelse – tilgjengelig for både 10,5-tommers og 12,9-tommers iPad Pro – når du trenger det. Legg det sammen til et tynt og lett deksel når du ikke trenger det. Det er like lett å bruke som det er å ta med seg.2

Nytt

10,5"

tastatur i full størrelse

iPhone + iPad

Begynn her.
Fortsett der.

Begynn å skrive en e-post på iPhone, og gjør den ferdig på iPad Pro. Eller kopier bilder, video eller tekst på iPhone, og lim det inn på iPad. Du kan til og med bruke AirDrop til å dele trådløst mellom enhetene dine. iPhone og iPad Pro ble ikke bare laget for å fungere med hverandre, men også med Mac og Apple Watch.

iCloud. Alt som
er
viktig på ett sted.

I iCloud kan du trygt lagre bilder, musikk, apper og mer, oppdatere dem, sikre dem, og ha tilgang til dem fra alle enhetene dine.

Finn en iPad som
passer for deg.

Uansett behov, kan du finne en
iPad som passer for deg.